Tänään oli ensimmäinen koulupäivä. Lähettiin hotellilta riksoilla klo:10. Matka DSI:lle kesti noin puoli tuntia, ja maksettiin siitä 0,50€. Liikennekulttuurista vielä sen verran, että kaikki ajaa tosi lujaa, ja täällä on säännöllisin väliajoin isoja töyssyjä. Kuskit jarruttaa äkillisesti just ennen töyssyä, ja sit sen jälkeen ne taas kiihyttää tosi lujaa. Sit ne ei millään pysty vaan kiltisti ajaa edellä olevan auton takana, vaan niitten on pakko mutkitella ja änkeä kaikkein pienimpiinkin väleihin!

DSI:n kampusalue oli tosi iso ja hieno. Tuo DSI sisältää tosi paljon eri kouluja, ja siellä voi opiskella melkeen mitä vaan tutkintoa. Mentiin tänään College of Nursing:iin, ja kirjoitettiin mm. hakemukset kulkulupakorttia varten. Pitkän odottelun jälkeen mentiin myös tapaamaan paikallista kv-päälikköä (sitä joka järjesti meijän vaihdon ja majoituksen). Se mies oli tosi mukava ja puhelias. Se toivotti meidät tervetulleeks ja lupasi auttaa meitä kaikissa tarvittavissa asioissa. Lupasi jopa järjestää tulevaisuudessa meille, meijän perheille ja puolisoille pääsyn ”helposti” Intiaan.  Se lupasi myös töitä meille Sagar sairaaloista (jotka DSI:n omistajat myös omistaa) mikäli vaan halutaan tulla työskenteleen Intiaan. Huomenna tosiaan on sit se tervetulojuhla. Meijän opettaja sano että kannattaa sit pukeutua vähän ”hienommin”, kerta sinne tulee kaikkia kunniavieraita ja mm. paikallinen lehdistö ja tv-kuvaajat. Tulkitsin sen kv-miehen puheista niin, että ne haluaa kertoa ja ”mainostaa”, kun niitten kouluun on saapunut näin paljon opiskelijoita Suomesta.  

Tuolla kampus alueella on muuten tosi tarkat käyttäytymis- ja pukeutumissäännöt!

Käytiin syömässä koulun opiskelijaravintolassa. Otin sellasen intialaisen non-veg aterian, se makso juomankaa n.1,30€. Se oli taas sellanen iso tarjotin jossa oli paljon riisiä, naan leipää, 4 eri kastiketta ja 2 pientä kanankoipea.   

Lähettiin sit koulusta sinne Oasikseen ostaan vähän hienompia mekkoja (niitä paikallisia Sareja?). Löysin mulle 2 mekkoa (yht. 13€). Hotellilla saatiin vihdoin varattua meille ne liput sinne viikonlopun Rock in India konserttiin (kiitti Sanna) :D.  Ja illasta kävin jopa eka kertaa kuntosalilla :) Tuo sali on aika pieni (1 huone), ja siellä on juoksumatto, cross trainer,  vatsalihaslaite, käsi-selkälihaslaite ja käsipainot..         

Lopuksi vielä, tässä on meijän koko vaihtoporukka! Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijoita ja 4 fysioterapeuttiopiskelijaa :)