Eilen tosiaan mentiin sinne FRO:lle viemään niitä rekisteröitymishakemuksia... Selvittiin sieltä yllättävän nopeasti, aikaa meni n. 1½h. Seuraavana päivänä pitää sitten hakea ne viralliset rekisteröitymispaperit. Eilen illasta lähin Jonnan, Meean ja Marjon kanssa syömään ja kierteleen lähikatujen kauppoja.

Tänään lähettiin koko vaihtoporukankaa Bangaloren Bannerghatta eläintarhaan :) Oltiin tilattu sama taxi mikä vei meijät rock in indiaankin, ja hinta oli sama 1400 rupiaa/ auto. Siellä oli tavallisen eläintarhan lisäks karhu-, leijona-, ja tiikerisafarit. Oli kyllä hieno eläinpuisto ja siellä näki kaikkia mahdollisia eläimiä ja lintuja! Oli hienoa nähdä lähietäisyydeltä seepra, norsuja, panttereita, peuroja, karhuja, krokotiilejä, apinoita, virtahepoja, tiikereitä, leijonia ym!! :D Sen safariajelun aikana ajettiin sellasella kalterein suojatulla bussilla, ja ikkunoista sai ottaa kuvia.

Eläintarhan jälkeen mentiin syömään Hotel Empariumin intialaiseen buffettiin, ja sen jälkeen mentiin sinne FRO:lle hakeen niitä hyväksyttyjä rekisteröitymispapereita. Kaikki selvittiin ongelmitta rekisteröitymisestä :)

Mehän ollaan hankittu intialaiset PrePaid-liittymät täältä, niin aika monella meistä on suljettu se liittymä pari päivää sitten, koska ei oltu toimitettu meijän rekisteröitymispapereita.. No, illasta lähin sit Einin ja Johannankaa selvitteleen sitä liittymä asiaa, ja monen mutkan jälkeen (mm. lisätodistusten haun jälkeen) saatiin vihdoin aktivoitua liittymät uudelleen :)