Taas ollaan vuotta vanhempi! :)

Eilen illasta kävin Einin ja kahden meijän norjalaisen kaverin kanssa syömässä The Only Place- pihviravintolassa. (Kyllä, Einihän on jäänyt jumiin tänne Intiaan sen tulivuoren takia.. se joutu jäämään tänne ainakin viikoks..). Niin kun tultiin sieltä ravintolasta meijän oli tarkotus mennä pelaamaan Monopolia katolle.. Niin siellä mua odottikin kaikki (vielä täällä hotellilla olevat) ison suklaakakun kanssa! :D Oli kivat yllätys synttärit :)

Tänään töissä sain vaihteeks taas tehdä vähän enemmän, ja henkilökunta jopa puhui mulle oma-aloitteisesti enemmän! Ilmeisesti ne lämpenee hitaasti täällä? Ne jopa kutsui mut osaston juhliin (jotka siis pidetään sen kunniaks kun ne on siirtynyt uusiin parempiin tiloihin). Juhlat olis 1.5, mut sillon oon jo kyllä Goalla :) Sinne oli tullu yöllä myös 1 uus  vastasyntynyt joka oli kärsiny useammista bradykardia jaksoista.

Tänään mentiin sitten porukalla syömään Little Italy ravintolaan. Ruuan jälkeen lähin Jonnan ja Meeankaa kierteleen viereiseen Forumiin, ja löysin mulle kauan hankintalistalla olleen Intialaisen keittokirjan :) Illasta mentiin ostamaan bussilippuja Goalle. Päätettiin että pitkät ja tuskaset junamatkat saa nyt riittää, varsinkin kun tällä kertaa meillä kaikilla on mukana isot matkalaukut rinkkojen sijaan. Ilmastoitu bussi Goalle maksaa 800 rupiaa (n.13€).  Bussissa meillä on ainakin varmuudella omat paikat ja ei tarvi kokoajan kattoa matkalaukkujen perään.. Ja mennään siis yöbussilla, eli toivottavasti matkan aikana sais nukuttuakin. Matka on tosiaan melko pitkä, kestää n. 13h!