Uskomatonta etta nyt elellaan viimesta viikkoa Intiassa! Nain se 3kk vaan rientaa..

Lauantaina mentiin Hannan ja Ellunkaa sellaselle veneretkelle kattomaan delffiineja :D Kyllahan niita siella meressa uiskenteli, oli vaan hankala kameran kanssa yritaa kattoa etta millon ja mista kohtaa ne tulee pintaan tai hypahtaa :) Siihen reissuun kuulu myos etta ajettiin Monkey Islandin, Butterfly beachin ja Honeymoon beachin ohi.

Sunnuntaina tehtiin paivaretki laheiselle Agonda beachille. Siella on viela isompi ranta ja paikka oli todella kaunis. Sesonkikausi on siella jo loppunut, joten melkeen kaikki rantabungalowit oli purettu pois ja vaan 1 ravintola naytti olevan auki. Eli saattin olla rannalla ihan rauhassa :) Harmi vaan etta aallot oli niin pelottavan isoja etta ei sinne veteen uskaltanu menna muuta kun kastelemaan..

Tanaan tehtiin paivaretki Sahakari Spice Farmille. Siella jarjestettiin opastettu kierros jossa kerrottin eri mausteista :) Nahtiin mm. pippuripuita, vanilja koynnoksia, kardemumma pensaita, Chili pensaita, cashew-pahkina puita ja ananaspuskia :) Kaikenlaista siella kylla kasvoi, oli kylla mielenkiintoista :) Sisaanpaasymaksuun (400 rupiaa, n.6,5e) sisaltyi opastettu kierros, yrttitee + pahkinoita, lounas buffet seka naytepussi joka sisalsi melkein kaikkia tilalla kasvavia mausteita :)

Kierroksen ja lounaan jalkeen mentiin Elefanttiajelulle! :D Se on ollut sellainen asia mita tekematta en halunnut lahtea Intiasta :) On ne Intian norsut vaan valtavia! Paastiin myos jokeen pesemaan norsua kokospahkinan palasella ja sit se norsu suihkutti vetta mejan paalle :D Kiva reissu oli, lisailen kuvia sitten Suomesta kasin :)