Tänään herättiin aamulla siihen kun kello 8:45 soi huoneen puhelin. Respasta soitettiin että ”your breakfast is ready” :) (meillä olis ollu kello soimassa klo:9). Täällähän on sellanen systeemi, että aamupala tehdään aina yhdelle kerrallaan, ja se on yleensä jotain paahtoleipä-munakas vaihtelua.. No mentiin sit melko pian ton soiton jälkeen aamupalalle, mut jouduttiin kuitenkin oottaa jonki aikaa ennenku ruuat tuotiin… eli ei ne kumminkaan ollu valmiita etukäteen :D

Aamupala-ajan ollessa virallisesti ohi, mentiin ottamaan taas aurinkoa, lämpöä on nyt varmaan sellanen +30c! Yks hotellin työntekijä oli sanonu Johannalle että miten me ”taretaan” ottaa tuolla aurinkoa, kun paikallisten mielestä täällä on vielä niin viileää!!!

Iltapäivästä lähettiin taas sinne Oasis-ostoskeskukseen. Tällä kertaa löysin mulle 2 mekkoa ja yhen huivin. Käytiin myös syömässä samalla, ja valitsin jonku ”mini” chicken aterian, joka sisälsi kolmea eri kastiketta, riisiä, naan leipää ja sipulia. Oli tosi hyvää ja täyttävää! Ja tuo annos oli niin iso että eihän sitä mitenkään jaksanu kaikkea syödä :) Ruuan jälkeen mentiin Johannan synttäreiden kunniaks syömään upeat jäätelöannokset yhteen The Cream&Fudge factoryyn :) 1 pienempi jäätelöannos makso 99 rupiaa (n. 1,6€).

Illemmasta se meijän opettaja tuli käymään hotellilla, ja saatiin vähän infoa tulevasta viikosta ja harjoitteluista. Alustavasti suoritan lastenosasto harjoittelun Indira Gandhi Childrens hospitalissa, KSH:n harjoittelun Community health centressä (tai DSI suunnittelee jotain kylä projektia) ja ensiapuharjoittelun tekisin siellä Sagar hospitalissa. Noista mikään ei oo vielä kuitenkaan täysin varmaa? Sen ensiavun tekisin silleen, et 2 viikkoa ensiavussa ja viikko teho-osastolla :)


Huomenna mennään tutustumaan sinne DSI:hin ja keskiviikkona on sellanen tervetulotilaisuus. Torstaina mennään ilmeisesti tutustumaan niihin Sagar sairaaloihin.

Illasta mentiin ostamaan meille paikalliset prepaid-liittymät, ja sit istuttiin (melkeen) koko vaihtoporukalla hotellin terassilla viettämässä iltaa :) Ilta keskeytyi siihen kun klo:23 terassin puhelin soi ja meitä pyydettiin siirtymään huoneisiin.. (ei muina iltoina noin oo käyny, mut ehkä siks nyt kun täällä on myös muutama muu hotellivieras).