Nyt tama sitten loppuu... 3kk hurahti niin nopeaa! Reissu on ollut kaikin puolin mahtava kokemus, taalta palataan monta kokemusta rikkaampana :) En kadu vaihtoon lahtoa todellakaan. Taalla on nahnyt niin paljon uusia asioita ja oppinut paljon aivan toisenlaisesta kultuurista. Ja taalla suoritetun tyoharjoittelun ansiosta osaan ainakin arvostaa suomalaista hoitokulttuuria todella paljon, toivottavasti muutkin on saanut samanlaisen kuvan kirjoituksistani paatellen :) Suomessa on kylla potilaalla hyvat oltavat ja potilasta arvostetaan ja kunnioiotetaan. Tiedan etta Suomesakin terveydenhuollossa on paljon ongelmakohtia, mutta taalla kun on ollut ja nahnyt kaikkea ei ihan heti valita pikkuasioista.

Kestaa ehka jonkin aikaa sulatella kaikkea kokemaansa, ja luulen etta se kulttuurishokki odottaa vasta Suomen paassa!?! Mitenkohan sita taas totuu suomen rytmeihin ja "tarkkaan aikatauluun". Taalla kun on tottunut etta mikaan ei tapahdu ajallaan  ja 5 minuuttia tarkoitaa puolta tuntia. 

Tanaan tosiaan lennetaan Goalta Delhiin. Delhissa ollaan Suomen aikaa kolmelta iltapaivalla. Delhissa meilla on pitka odotus ennen kun lauantai aamuna lennnetaan Suomeen. Paatetiin tosiaan viettaa yo Delhin kentalla, kun Delhissa hotelli oista pyydetaan aika kovat hinnat ja kentan lahistolla olevat hotellit oli saanut todella huonoja arvosteluja. Kentalla odotus tiloista loytyy kuulema kahvila ja ravintola, ja siella pitais olla langaton netti? Ja onhan mulla ajankuluks tietokone taynna leffoja ja taaltaostetu slummienmiljonaari kirja mukana :) Ja jos sita oikeen repasis niin harjottelutehtaviakin vois vasata...? :)

Helsingissa meijan pitais olla suomen aikaa 13:30, jos lento on aikataulussa.. Toivotavasti siella on se lampoaalto sillon, ettei tarvin ihan paleltua kun capreissa, topilla, yhella ohuella pitkahihasella ja crocseissa palaan :)

Pian nahdaan!!!