Perjantaina oli viimenen työpäivä ensiavussa. Loppujen lopuks oli hyvä harjoittelu, vaikkakaan en saanut siitä ammatillisesti niin paljoa irti. Onneks ens syksynä jatkan suomessa vielä kolmella viikolla mun ensiapuharjoittelua :) Me vietiin viimesen päivän kunniaks töihin suomalaista suklaata ja salmiakkia, ne suklaat ainakin loppu hetkessä, kaikki pyöri sen pussin ympärillä :) Salmiakkia ne vähän ihmetteli ensin, mutta kyllä ne sitäkin uskaltautui maistamaan.

Perjantaina iltapäivästä lähettiin taas Forumiin elokuviin. Ainut elokuva joka sopi meijän aikatauluun ja oli englanninkielinen oli Invictus. Se oli tositarina siitä kun Nelson Mandela yritti yhdistää Etelä-Afrikan kansaa urheilun kautta. Oli ihan hyvä elokuva, ei ehkä ihan mun tyylinen, mutta hyvä kattoa välillä vähän erilaisiakin elokuvia. Arki-iltaisin elokuvaliput maksaa n.3€.

Perjantai illasta meijät kutsuttiin joihinkin bileisiin :) Menin Hannan ja Marjonkaa vasta sinne after partyille. Täällähän on nuorten keskuudessa sellanen ”bilekulttuuri”, että kun baarit sulkeutuu puoli 12, aina on tiedossa eri after partyja.. Niitten meijän DSI:n opiskelijakavereitten kautta ollaan päästy mukaan näihin bileisiin, ja lauantaiks oli myös tiedossa isot pippalot.

Lauantaina päivästä mentiin 10 hengen porukalla kattomaan Bangalore Palacea. Se on iso 1880-luvulla rakennettu kuninkaan linna. Sisäänpääsymaksuun (ulkomaalaisilata 200 rupiaa (3€) kuului myös opas. Valokuvaamisesta piti pulittaa 500 rupiaa, eli ostettiin kaikki puoliks yhden kameran kuvauslupa...

Lauantai illasta lähettiin Hint-nimiseen baariin, joka on Bangalore Central ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa. Sinne sisälle pääsy oli niin Intialais tyylistä. Monta kymmentä ihmistä yrittää änkeä kilpaa ovista sisään ja 1 vartija yrittää vihellyspillin avulla komentaa ihmisiä jonoon, ensin keskelle, sitten reunalle ym.. Päästiin yllättävän nopeasti baariin sisälle (osataan pitää paikkamme jonossa :D), ja baari oli tupaten täynnä! Meininki siellä oli ihan kuin suomalaisissakin baareissa :D Tavattiin muuten tuolla 2 suomalaista miestä, ja siellä oli muutenkin paljon ulkomaalaisia, mm. saksasta, ranskasta ja amerikasta. Mahtavinta oli, kun kesken tanssimisen DJ kuulutti että seuraava kappale on omistettu suomalaisille hoitajille! :D Baari ”meni kiinni” puoli 12, mutta yks intialainen nainen sano että baarit tekee niin, että ne pitää sen auki niin kauan kunnes poliisit tulee lopettamaan touhun…? Eli musiikki loppu sitten joskus 12 maissa. Lähdettiin kaikki vielä lopuks after partyille :)

Tänään sunnuntaina ollaan oltu viettämässä Eevan läksiäisiä ihanassa kakkukahvilassa, sillä se lähti jo tänään takas Suomeen.. Illasta ollaan harjoiteltu ohjelmaa huomisia DSI:n juhlia varten.. Niin tosiaan, saatiin perjantaina illasta kuulla että maanantai illaks meijät opiskelijat + opettaja on kutsuttu DSI:n kansainväliseen naistenpäivä juhlaan. Luvassa on taas virallisia puheita, jotain paneelikeskustelua (”tärkeiden naisten osalta”) musiikki- ja lauluesityksiä, muotinäytöksiä ym.. Ja kaiken lisäks ne on suunnitellu että me osallistutaan siihen ohjelmaan! Eli nyt me lyhyen varoitusajan takia varmasti nolataan ittemme laulamalla siellä jotain sinen ja valkoinen kappaletta! :D Huomenna alotan työharjottelun siellä kyläprojektilla.. Ja luultavasti me joudutaan tulla suoraan sieltä kylästä sinne juhlaan ”kivan hikisinä ja pölysinä”… (Pitää varalta pakata reppuun vaihtovaatteet ja jotain kosteuspyyhkeitä ym..) Että näin täällä! Palaillaan :)

Ps. Otettiin käsiin tollaset intialaiset koristekuviot (Mehindit). :) Niitten pitäis kestää pari viikkoa.. Nämä pienet kuviot makso 0,80€. Kuivuttuaan käteen jää tosta sellanen vähän vaaleampi kuvio. Vähä ne työntekijät oli taitavia, ihmiset otti paljon sellasia koko käden koristeluita!