Aamusta lähettiin sen meijän opettajankaa kierteleen Lallbaghin puutarhaan. Se on tosi iso ja hieno alue, ja siellä on vaikka mitä puita ja kukkia ym.. Sisäänpääsymaksu oli huikeat 0,16€, mutta sit varattiin meille sellanen opastettu kiertoajelu, joka makso 1,60€/hlö. Nähtiin mm. silkki-puuvillapuu, eukalyptuspuu, eri hedelmäpuita, kiinalaisia puita ym..

Iltapäivästä lähettiin sitten kohti Rock in India-konserttia! Oltiin tilattu taxi hotellille puoli kolmeks, ja se jopa tuli ihan ajoissa :) Meitä oli 10 hengen porukka, ja  autona oli sellanen iso maasturi, johon mahduttiin melko hyvin.. Taxi on meijän käytössä koko illan, ja sovittiin että 8h maksaa 1400 rupiaa, eli n.22€.

Portilla vaihettiin nettiliput oikeiksi, ja mentiin jonottamaan sisään pääsyä. Tuolla muuten naisten ja miesten piti jonottaa eri riveissä. Päästiin melko pian sisään, ja turvatarkastuksessa mun laukusta poistettiin käsidesi ja hyttysrasva.. Onneks ne ei nähny mun kameraa, sillä sekin olis ollu kuulemma kiellettyä? Konserttialue oli tosi hieno ja siisti :) Oli ruokakojuja, kahvikojuja, konserttimyymälöitä, pelipisteitä ja tietenkin baaripisteitä :) Tuolla ei myyty ollenkaan mitään kaljaa tms, vaan tarjolla oli vodkaa ja viskiä.. Ne vodkadrinkit makso 0,80-3,20€.

Konsertti oli aivan mahtava, ja kaiken kruunas Backstreet Boys! En osaa kuvailla sitä tunnetta kun siellä oli, mutta todella onnistunut ja koskettava konsertti oli :) Oltiin varmaan 20 metrin päästä lavalta, joten näköala oli hyvä. Tuolla konsertissa oli kyllä porukkaa, mutta kuitenkin yllättävän vähän kun ajattelee että nyt ollaan Intiassa. Konserttialue oli tosi turvallinen, ja muutenkin kaikki käyttäyty hyvin! Tuollahan ei oo/ näkyny yhtään sellasta tyypillistä suomalais-festari meninkiä, eli ihmiset ei ollu änkyräkännissä, tapellu, riehunu tai muuta vastaavaa.. Ne baaritiskitkin oli yllättävän tyhjiä, vaikka kyllä ihmiset siellä kuitenkin joi.

Konsertti loppu jo siinä 23 aikaan, ja lähettiin sit kovassa ruuhkassa ajamaan takas hotellille. Taksi makso sit loppujen lopuks jokaiselta 170 rupiaa, eli n.2,70€.