Sunnuntaina lähdettiin Fort Kochille. Päätettiin loman viimeisenä päivänä satsata majoituksessa ilmastointiin! Löydettiin tosi hyvä majoitus Adams Old Inn:stä. Ilmastoitu huone makso 1200 rupiaa/yö. Viikon kuumuuden ja hikoilun jälkeen oli aivan ihanaa päästä ilmastoituun huoneeseen :) Täällähän on ollut lämpöä nyt varmasti jotain +40! 

Päivästä mentiin kaupungille kävelemään ja syömään. Keralassa ollaan monessa ravintolassa törmätty siihen että vaikka menussa ei oo alkoholituotteita, meiltä kysytään heti halutaanko ruokajuomaks kaljaa.. Kun ollaan tilattu sitä, se tuodaan mitä kummallisimmissa astioissa ja pulloissa! Syy tähän on se että monellakaan ravintolalla ei oo alkoholilupia, mutta silti ne myy salaa kaljaa. Kerran meijän kalja oli tarjoilijan mukaan ”special teetä”, ja se tarjoiltiin tee kannussa ja kupeissa. Kerran taas kaljat tuotiin pöytään ketsuppipulloissa, ja pulloja piti pitää pöydän alla piilossa :D

Majoituttiin Kochilla enemmän sataman puoleiselle rannalle, joten uimaan ei menty siellä ollenkaan. Käveltiin illasta satamakatua ja kierreltiin katukauppiaiden kojuja.

Näissä kuvissa on kiinalaismallisia kalaverkkoja. Näitä näkee Kochin satamassa paljon. Tuo koko rakennelma lasketaan veteen, ja nostetaan ylös käyttäen painona kiviä.

Keralassa olis ollu vielä paljon muita hyviä kaupunkeja ja rantoja nähtävänä... Ehkä joku toinen kerta sit? :D Etelä-Intian pikkukaupunkeja kierreltyä huomaa helposti kuinka "länsimaalaistunut" kaupunki Bangalore onkaan. Mutta oli hienoa päästä näkemään vähän toisenlaistakin Intiaa :)