Nyt oon alottanu pakkaamisen.. Eilen kävin ostelemassa viimesiä tavaroita mitä vielä puuttu.. Meinas vähän hävettää apteekissa kun menin kassalle semmosen ison ”lääkekasankaa” :) Eli apteekista tuli ostettua maitohappobakteereita, heinixiä, kortisonivoidetta, buranaa, panadolia, imodiumia ja osmosalia.. Olikohan siinä kaikki? :D

Kaupasta oon ostanu ihan perustarvikkeita (käsidesi, hammastahna, dödö, naamanpesuaineet ym..) Kaikki isommat (mm. shamppoot, aurinkorasvat, hyttyssuihkeet, pyyhkeen) ostan Intiasta. Sit mulla on 1 suomenkielinen Intia matkaopas. Aattelin sit paikanpäältä ostaa jotain kunnon kaupunkioppaita. Vaatteita ei kuulemma kannata ottaa paljoa mukaan. En oo vielä tarkemmin kattonu mitä vaatteita pakkaan, mut kai sekin pitäis alottaa tänään..

Koska meillä ei oo vieläkään varmuutta siitä mihin ja minkä kuntoseen sairaalaan mennään harjotteluun, niin ollaan varauduttu ottamalla mukaan mm. vinyylihanskoja ja käsidesiä. Työvaatteet ja -kengät meijän pitää myös ite hankkia. Tuliaisiks työharjottelupaikkoihin ja DSI:n yhteyshenkilölle oon ostanu mm. fazerin suklaakonvehteja. Otin mä mukaan myös salmiakkia niiden maistettavaks (itehän en siitä tykkää, joten ymmärrän hyvin jos nekään ei tykkää) :)

Yks tärkeä asia on se, että pitää ottaa paljon kopioita mukaan kaikista tärkeistä asiakirjoista. Eli näitä ainakin pitää ottaa mukaan:

- kopioita passista ja viisumista (sain muuten 6kk opiskelijaviisumin)

- koulun opiskelutodistus englanniks (ja siitä tulee käydä ilmi harjottelun kuuluminen opintoihin)

- DSI:n kutsukirje Intiaan

- vakuutukset

- passikuvia

- ja työharjotteluihin liittyen työvuorotaulukot, työharjottelutehtävät ym..

(sit skannasin vielä varmuudeks passin, viisumin, opiskelutodistukset, kutsukirjeen ja vakuutukset tietokoneelle)