Pitkan bussimatkan jalkeen torstaina paivalla saavuttiin perille Goalle! :) Intian maatiet on tosi huonossa kunnossa.. Matka oli kumppusta ja mutkaista, ja wc:taukoja oli huimat 1 koko 13h aikana. Bussi ei vieny meita sinne minne bussilippujen myyja sanoi bussin menevan, vaan bussin paatepysakki olikin Palolem Beachista noin 1,5h ajomatkan paassa oleva isompi kaupunki... Sielta sitten metsastettiin isojen matkalaukku arsenaalien kanssa taksia, jonka saimmekin melkoisen tinkaus urakan jalkeen.. Mekun ollaan oltu Intiassa jo liian kauan mennaksemme halpaan taksikuskien "halvoista hinnoista".

Saavuttiin sitten iltapaivasta Palolem Beachille, ja paikka on aivan upea! Pitkat valkoiset hiekkarannat ja sininen meri! Saatiin majoituspaikka Tonys Cottages & Coco Huts paikasta. Asutaan vierekkaisissa kahden hengen rantabungaloweissa, ma ja Hanna toisessa ja Anu ja Marjo toisessa. Hinta on huikeat 200 rupiaa per yo, eli henkea kohden tekee n.1,60 euroa :D Eihan ne bungalowit mitaan kummosia oo, mutta kylla tolla hinnalla jos saa sangyn, hyttysverkon, suihkun ja wc:n kayttoon niin ollaan todella tyytyvaisia! Ja sit terassilla on riippumatto :) Voin laittaa valokuvia sit kun on enemman aikaa kirjotella :)

Taalla on tosiaan sesonkikausi lopuillaan, joten turisteja ei oo enaa niin paljoa, seka osa ravintoloista ja majoituspaikoistakin on sulkenut ovensa. Mutta silti taalla on enemman nahtavaa ja tehtavaa kun niissa Keralan paikissa missa kaytiin :) Ollaan paivisin maattu rannalla ja kayty uimassa, kayty syomassa eri ravintoloissa, istuttu iltaa ranta baareissa ja kierrelty katukauppoja :) Vappuna istuttiin rannalla ja kaytiin ostaan paikallisesta alkosta pussikaljaa :D Eilen mentiin lentokentalle vastaan Hannan kahta kaveria, jotka myos saapui tanne lomalle :)

Taalla on pari silmaan pistavaa asiaa, yks niista on rantalehmat ja toinen on urpot intialaismiehet. Taalla asustelee oikeasti lehmia rannalla, ja ne makoilee ja kulkee paivat pitkat rannalla! Voiko mikaan kuvata Intian rantalomaa paremmin :D Laitan siitakin kuvan tulemaan myohemmin... Ja tosiaan arsyttava asia on paikalliset miehet.. Ne pyorii, leikkii ja sekoilee keskenaan kannissa rannalla. Ne on oikeasti kuin pikkulapsia jotka ei oo ikina nahny merta ennen. Aikuiset (siis jo keski-ikaset miehet) heitelee toistensa paalle hiekkaa ja repii toistensa paalta alusvaatteita. Nehan ei toisaankaan kayta uimahousuja tai shortseja, vaan ne ui alusvaatteillaan :/ Ahistavaa on myos menna uimaan valilla, silla intialaiset miehet ryntaa yleesa just sinne kohtaan uimaan missa on lansimaalaisia naisia.. Mutta onneks viikonloppu on nyt ohi ja paikalliset lomalaiset on havinny :) Tanaan saatiin taas uiskennella ihan rauhassa :)

Suunnitelmissa on auringonoton ja uimisen lisaksi tehda paivaretki elefanttisafarille :D Mennaan myos katsastamaan tassa lahistolla olevia viela rauhallisempia rantoja ja ehka veneajelulle kattomaan delffiineja! :) Kirjottelen lisaa myohemmin! taalla on paljon nettikahviloita ja myos rantaravintola jossa on langaton nettiyhteys. On varmaan huvittavan nakosta kun me istutaan siella kannettavien koneittemme kanssa :D Mutta monikaan ei tiia etta ollaan asuttu jo 2,5kk Intiassa eika olla taalla pelkastaan lomailemassa :)