Aamupäivästä lähin Jonnan, Meean, Jennan, Iitan ja Jamesin kanssa Brigade Roadille shoppaileen. Siellä on paljon eri kauppoja, mm. merkkiliikkeitä, pienempiä ostoskeskuksia ja katukauppoja. Löysin mulle nilkkakorun ja laukun :)  

Iltapäivästä lähettiin 8 hengen porukalla Forumiin kierteleen ja elokuviin :) Forumin sisällä on Bangaloren suurin elokuvateatteri (PVR multiplex). Mentiin kattomaan elokuva Prinsessa & Sammakko :) Lippu maksoi 225 rupiaa, eli n. 3,60€. Elokuviin mentäessä pitää kävellä metallinpaljastimen läpi, ja laukut tutkitaan myös erillisen sermin takana. Kameroita ei saanu ottaa mukaan saliin, joten ne ”takavarikoi” mun kamerasta akun elokuvan ajaksi. Osalta porukasta otettiin myös tupakat ja tulitikut talteen… Elokuva syötäväks siellä oli myytävänä perus popcornien lisäksi mm. nachoja (+salsadippiä), jota tietenkin otin :) Elokuvan aikana oli myös väliaika, jolloin työntekijät kierteli ja kysyi jos haluaa tilata jotain syötävää/ juotavaa lisää.. Elokuvateatteri oli hieno ja tuolit ihanan isoja ja pehmeitä :) Tänne tullaan kyllä varmasti uudestaan! Tuolla samassa teatterissa on myös mahdollisuus mennä Gold Class- saliin, jossa on ilmeisesti luxus tuolit ja muutenkin jotain extraa (eiköhän sekin pidä käydä joskus testaamassa). :D

Illasta pelattiin korttia hotellin kattoterassilla :) Huomenna meille tulee tänne uus opettaja kuukaudeks (se edellinen lähti tänään kotiin).