Pitkän ja raskaan viikon jälkeen aateltiin nukkua myöhään aamulla! No, klo:8:30 herättiin siihen kun respasta soitettiin ja herätettiin aamupalalle... Aika kummallista silleen, koska eihän hotellin henkilökunnan tehtäviin kuulu huolehtia että kerkeekö asiakkaat aamupalalle. Toisaalta tämähän on Intia, joten kaikki on mahdollista!

Aamupäivästä mentiin ottaan aurinkoa terassille :) Tänään on ollu taas jotain +32c! Päivästä lähettiin porukalla Forum ostoskeskukseen kierteleen ja syömään. Tuolta Forumilta löytyy myös paljon länsimaalaisia ravintoloita, kuten Subway, KFC, Pizza Hut ja McDonalds. Mä ostin mulle tänään sellaset aidot Crocsin varvassandaalit, ne makso n. 13€. Meijän oli tarkotus mennä myös elokuviin, mutta se näytös oli jo loppuunmyyty..

Illemmasta istuttiin hotellin kattoterassilla ja suunniteltiin mm. mihin  ja millon mentäis lomaileen. Luultavasti pääsiäisen aikaan lähetään jonnekki Keralaan lomalle, huhtikuun puolessa välissä kattoon Taj Mahalia ja sit toukokuun alussa Goalle :) Käytiin vielä illasta syömässä siellä Little family home restaurantissa. Mä otin Chicken Tikka Masalan (kastike) ja siihen lisäks tandoori paratha leipää, makso yht. 1,5€.

Huomenna koittaa kauan odotettu Rock in india konsertti! :) Mennään kuitenki ennen sitä käymään sen meijän openkaa yhessä Bangaloren hienossa puistossa..