Ihan ensimmäisenä suunnattiin Vypeen Islandin Cherai Beachille. Paikka on pieni saari, josta löytyy rantamajoituspaikkoja ja ravintoloita. Mikään turistipaikka tämä ei ole, nyt ei myöskään oo turistien sesonkiaika (sesonki on joskus marras-joulukuussa). Oltiin 2 yötä Sea Star Beach Homes –paikassa. Meillä oli sellanen villa, johon ei kuulunu ilmastointia. Siinä oli makuuhuone + olohuone +wc. Nukuttiin kolmestaan sellasessa pienessä parisängyssä, eli yöt oli melko ahtaita ja tuskasen kuumia :) Maksettiin siitä yhteensä 1200 rupiaa/yö (20€). Tais olla korotettu turistihinta (?), sillä myöhemmistä majoituspaikoista ei jouduttu maksamaan noin paljoa...

Keralassa ilma on paljon kuumempi ja kosteampi mitä Bangaloressa. Nyt ymmärtää sen kun sanotaan että Bangaloressa on viileämpää koska se sijaitsee niin paljon merenpinnan yläpuolella. Meri sijaitsi ihan majoituksen vieressä, tie oli vaan välissä. Siellä on monta kilometriä pitkä hiekkaranta, ja merivesi oli tosi lämmintä :) Vietettiin päivät rannalla maaten :) Saatiin olla rannalla ihan rauhassa, siellä oli meijän lisäks vaan kourallinen muita turisteja, ja jonkin verran paikallisia. Välillä kyllä rupes ärsyttään kun taakse oli kerääntyny sellanen joukko intialaisia miehiä istuskelemaan.. Just sopivasti siihen meijän taakse oli muka päättäny leiriytyä :/ Aallot oli molempina päivinä melko isoja, joten ei oikeen uskaltanu uida kunnolla. Nähtiin myös kauempana merellä uivan delffiinejä!

Keralassa ruokalistoilla on paljon eri kalavaihtoehtoja, joten pitihän niitä kokeilla. Söin mm. grillattua kalafileetä ja fish and chipsiä. Aamupala täällä on samanlaista mitä Bangaloressakin, eli paahtoleipää, munakasta ja tuorepuristettua mehua. 

Eli Cherai beachillä oltiin ensimmäiset 2 päivää, siitä sitten matkattiin Alleppeyhin (n.70 km päässä) :)