Viikko on vierähtänyt kyläprojektissa, ja oonkin ollut yllättävän väsynyt aikasten aamuherätysten takia… Kylällä oon kulkenut eri opiskelijoiden kanssa, ja ollaan käyty eri perheiden luona keräämässä niiden perhetietoja ja taustoja. Joka päivälle opiskelijoilla on eri aiheet mitä käsitellä, eli joskus kysellään ja tarkkaillaan perheen (tai kylän) asunnon kuntoa, hygieniatasoa tms, ja joskus perhesuhteita ja sairauksia ym.. Tarkoituksena on myös opettaa ja ohjata niille ihan perusasioita, kuten kylän yhteisten kaivojen/ vesipumppujen puhtaudesta huolehtimista, ruuan valmistusta hygieenisesti (mm. hedelmien pesemistä ennen käyttöä), ja käsienpesun tärkeyttä ym.. Tässä vähän kuvasatoa tältä viikolta:

Työviikosta huolimatta ei olla unohdettu olla turisteja :D Perjantaina tehtiin ”opintokäynti” Nandi Hillseille, eli Bangaloresta n. 65 km päässä oleville vuorille. Meitä kehotettiin lähtemään sinne jo aikasin aamuyöstä, jotta nähtäis auringon nousu. Tilattiin taksit hotellille klo:04, jotta kerettiin vuorille kuudeks (jonka jälkeen aurinko nousee). Paikka oli todellakin käymisen arvoinen! Oltiin n. 1500 metriä korkealla, pilvien yläpuolella, ja nähtiin kun aurinko nousi pilvien alta :)  Maisemat oli todella kauniit ja ilma ihanan tuulinen ja raikas!

Perjantai illasta osa meistä lähti Spanish partyihin Ista Hotellille. Se oli joku 5:den tähden hotelli, ja baarikin sen tyylinen (eipä tehnyt mieli tilailla montakaan drinkkiä)… Lauantai iltana oli vuorossa toiset bileet, tällä kertaa Hotelli Taj Recidencyn ICE-baarissa :) Tämä bileiden järkkääjä kysyi meiltä jos halutaan että ens viikoks järjestetään Finnish partyt! Eli meijän pitäis vaan hankkia sopivaa suomalaista musiikkia, niin ne hoitaa loput järjestelyt :) Saa nähä onnistuuko? :D

Sunnuntaina oli vuorossa taas nähtävyyksien kiertely, eli mentiin kattomaan Iskcon temppeliä. Se on hieno ja moderni Hare Krishna temppeli. Sinne meneminen ei ollukkaan ihan helppoa, sillä turvatarkastukset oli tiukat. Laukut tutkittiin parissa eri pisteessä, kamerat piti luovuttaa säilöön kierron ajaksi, samoin kengät piti riisua. Käveltiin myös metallin paljastimen läpi.

Muuten, loppuviikosta saatiin VIHDOINKIN uus jääkaappi! Eihän sitä oltukkaan odoteltu kun vaan kuukausi! Vihdoin voi ostaa aamupalaa varten voita ja juustoa, sekä saa juomat kylmäks :) On siinä myös mini pakastin, mutta sehän olis ollu aivan liikaa jos sekin olis toiminu.. :)