Day 2! Yön sain nukuttua yllättävän hyvin, mitä nyt välillä heräs liikenteen ääniin tai hotellin respan puhelimeen.. (Meillä on huone ensimmäisessä kerroksessa, ihan respan vieressä). Meillähän on kahden hengen huoneet, mutta silti joka huoneessa oli alun perin vaan 1 peitto. Me pyydettiin eilen toista peittoa, sanoivat että kyllä järjestyy tai jotain, mutta ei ainakaan tähän mennessä oo tullu uutta. Luultavasti niillä on koko hotellista nyt peitot loppu, sillä joihinki huoneisiin oli kyllä tuotu toiset peitot.  Aamulla herättiin yheksäks aamupalalle, aamupala tarjoillaan hotellin kattoterassilla ja siihen kuului 3 paahtoleipää, munakas, hunajameloni paloja ja mehulasi. Ihan hyvää oli :)

 

Lähettiin sit puolen päivän aikaan vähän pienemmällä porukalla yhteen läheiseen ostoskeskukseen (Oasis). Tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa riksaa! (Mentiin sellasella kolmen hengen riksalla) Pelkäsin kyllä välillä siinä kyydissä, uskomatonta miten nää Intialaiset osaa ajaa tossa sekamelskassa.. Liikenteessä ajaa vierekkäin autoja, riksoja, busseja, pyöriä, skoottereita ym.. ja usein ohitellaan ihan surutta vastaantulevien kaistaa pitkin! Vilkulla täällä ei oo niin suurta merkitystä, kaikki ilmottaa tööttäämällä aikeensa. Ja suojateitä tällä ei oo kauheesti näkyny, tien yli mennään sillon ku kerkee..

Tonne ostoskeskukseen mentäessä meijän piti kävellä metallinpaljastimen läpi, ja ne tutki laukut. Sisältä se paikka oli ihan niinku joku Stockman! Oli siellä myös Spar ja monta eri ravintolaa ja kahvilaa. Uskaltauduttiin jopa syömään jäätelöannokset siellä :) Vaateosastot oli jaettu silleen et ekaks oli ”länsimaalaiset” vaatteet ja sit Intialaisia vaatteita. Ostin tänään vaan yhen topin, mutta onhan mulla aikaa shoppailla! Tuolla ostoskeskuksessa muuten tarkistettiin joittenkin kerrosten välillä aina kuitit, samoin ne tarkistettiin ulos mentäessä. Ja Spariin mentäessä kaikki muut ostoskassit piti jättää ulkopuolelle säilytykseen. Nähtiin muuten tuolla sparissa suomalainen perhe..

Käveltiin takas hotellille ja nähtiin ekan kerran lapsia kerjäämässä rahaa ja lehmän pyörätiellä.. Se lehmä lähti ihan rennosti ylittään tietä ja kaikki autot anto sille tietä eikä ees tööttäilly.. Olis itekki pitäny ylittää se tie sillon sen lehmän vieressä niin pääsis turvallisesti tien yli :D

Hotellilla mentiin kattoterassille ottaan aurinkoa :)

 

Illasta lähettiin 10:n hengen porukalla syömään Hard Rock Cafeen :) Ei oltu yhtään hoksattu et pitääköhän sieltä varata pöytä etukäteen? no, joku meistä oli nähny siinä aulassa pitkän jonotuslistan, mut meijät ohjattiin kyllä saman tien pöytään…  Tilattiin yhet drinkit, kaljat, alkupalaks yhteisesti nachoja ja ruuaks hampurilainen + ranskalaiset. Oli kyllä tosi hyvää! Aina välillä siellä baarin puolella oli esityksiä (työntekijöiden tanssiesitys village peoplesta ja tulishow). Illan hinnaks tuli taksikyyteineen yhteensä n. 1000 rupiaa, eli jotain 15-17€.

Kirjottelen taas lisää myöhemmin :)