Perjantaina lähin Jonnankaa kierteleen Marathahalli Main roadille vaatekauppojen tehtaanmyymälöihin :) Sieltä löytyi melkein joka vaatemerkille oma tehtaanmyymälä, ja hinnat oli paljon edullisempia! Tuo paikka oli melko kaukana keskustasta, mutta jos täällä on kauemmin kannattaa todellakin käydä.. Illasta menin sitten Marjon, Hannan ja Anunkaa Oasikseen syömään, ja loppuilta istuttiin hotellin katolla. Tää hotellikin on hiljentynyt ja rauhoittunut paljon, sillä suurin osa meijän vaihtoporukasta on jo lopettanut harjoittelut ja on nyt reissaamassa ympäri Intiaa tai jo kotona Suomessa..

Lauantaina mentiin samalla porukalla Commersial streetille tekemään viimeisiä kangasostoksia. Ite löysin hienon punasen kankaan, josta tulee hyvät jouluverhot :) Jos vaan laukkuun mahtuu, niin täältä kannattaa todellakin ostella kankaita. Mäkin sain 8,5 metriä kangasta hintaan 10€! Samalla hinnalla saa suomesta yhen metrin.. Mentiin syömään viimestä kertaa Hard Rock Cafeen, ja ostettiin sieltäkin viimeisiä tuliaisia.. Löysin mulle tosi hienot HRC snapsilasit ja kahvimukin :) Illasta alko tuttuun tapaan satamaan ja ukkostamaan, ja tällä kertaa sato hetken jopa rakeita! Illalla tein sit matkalaukun koepakkausta, ja kyllä sinne kaikki näyttää mahtuvan..? En oo vielä kylläkään punninnu sitä, että saa nyt nähä onko paljon ylikiloja.. Tietenkin matkaan tästä ensin Goalle joten sinne jää sit loppujen lopuks kaikki shamppoo purkit ja rasvat ym.. 

Tänään lähin Hannankaa hotellin lähellä olevalle Madivala fruit marketille. Se on sellanen iso hedelmien, vihannesten ja mausteiden ym. ostos tori :) Oli ihanaa vaan kävellä siellä ja kattoa ja tutkailla niitä kojuja.Se oli just sellanen ruokatori mitä kuvittelinkin Intiassa olevan! Just sellanen mitä näkee kaikissa postikorteissa tai lehtien kuvissa :) Ostettiin meille myös vähän mausteita kotiin vietäväks. Mä ostin mm. 100g chilijauhetta ja se makso vaan 0,15€. Tuolta tekis mieli ostaa vaikka kuinka paljon mausteita, mutta en tiiä yhtään paljonko niitä saa tuoda Suomeen, vai onko niissä mitään rajoituksia???

Illemmasta mentiin elokuviin kattomaan The Bounty Hunter. Sunnuntaisin ihmisiä on liikkeellä ihan hirveästi, ja tässä onkin vähän ihmisvilinää Forumista :)