Lento Helsingistä Delhiin lähti torstai iltana klo:20. Tästä vaihtoporukasta meitä lensi samalla lennolla 10kpl. Mulle ja Johannalle kävi uskomattoman hyvä säkä, sillä me saatiin paikat bisnesluokasta :D Siellä oli isot, muhkeat ja säädeltävät penkit, ja tarjoilu oli hyvää! Eli 6½ tunnin lento sujui erittäin hyvin :) Lennolla tapahtu muuten yks hauska juttu, ennen kuin saavuttiin Delhiin koko kone suihkutettiin sellasella hyönteismyrkyllä, koska ei haluta että Suomesta tuodaan mitään hyönteisiä Intiaan.. (Ihan niinku Suomen pakkasista mitään tulis, eikö se pitäis olla toisinpäin :D)

 

Oltiin perillä Delhissä paikallista aikaa joskus klo:06:15 Täällä kello on muuten 3½h etuajassa. Delhin kentällä näkykin siiten paljon aseistettuja vartioita, mikä oli tietty vähän ”jännää”. Jonotettiin ensin passin ja viisumin tarkastukseen, sit haettiin laukut ja sit jonotettiin kotimaan terminaaliin vievään bussiin. Kotimaan terminaaliin päästyä mentiin heti lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen. Turvatarkastuksen jälkeen saikin heti mennä oikealle lähtöportille ja siirtyä koneeseen. Tässä kaikessa siirtymisessä meni yllättävän kauan, mutta kerettiin onneks ajoissa! Meijän piti näyttää passia ja lentolippua monta monta kertaa eri henkilöille, kaikki varmisti samat asiat, jopa bussikuski tarkisti ne vaikka edellinen virkailija oli ne sen vieressä kattonu... Jatkolento Bangaloreen lennettiin Kingfisherillä klo:10, ja lento kesti 2½h.

 

Bangaloren kentältä meitä tuli hakemaan muutama DSI:n opiskelija. Matka hotellille menikin vaan ihmetellessä maisemia ja liikennettä! Se liikenne on just sitä torven soittoa mitä jokainen voi kuvitella  :) Asteita oli muuten +28, ja ilma oli tosi hiostava..

Hotellissa me ollaan kahden hengen huoneissa. Huone on ihan siisti ja nykyaikainen. Täällä on mm. pieni keittokomero, tv ja nettikin löytyy, eli ei valittamista :) Aamupala kuuluu hintaan, ja täällä on myös pieni kuntosali.

 

Iltapäivästä käytiin sit kiertelemässä lähikatuja ja etittiin ruokapaikkaa. Käytiin myös kaupassa ostamassa mm. vettä ja jotain puuttuvia tavaroita. Liikennehän on tosi vaarallinen täällä, tietä ylitettäessä saa olla kyllä varuillaan. Illasta mentiin sit syömään sellaseen Little Family restauranttiin, ja tilattiin porukalla ihan sokkona siitä ruokalistalta jotain :) Saatiin jotain vaaleita lättyjä ja eri kana- ja kasviskastikkeita. Oli kyllä hyvää, ja sopivan mausteista mun makuun :) Oli muuten varmaan naurettavan näköstä kun ei kukaan meistä tienny miten sitä ruokaa pitäis syödä.. Ne toi pöytään haarukan ja lusikan, mut sit ne kumminki sano et ”you can eat with your hands”, mut sitku ei sais käyttää sitä vasenta kätttä..? :D Ton ruuan hinnaks tuli muuten n. 1€/hlö!

 

Tutustutaan huomenna paremmin koko vaihtoporukankaa ja lähetään kierteleen enemmän kaupunkia ja kauppoja :) Ja se Hamkin opettaja tulee tänne huomenna, se viipyy täällä pari viikkoa. Siltä saa sit toivottavasti kuulla hyviä vinkkejä kaikkeen liittyen! Hyvät fiilikset on ainakin ekasta päivästä :)